Skrabelod

SkrabelodSkrab dit næste skrabelod på nettet og få et spændings-kick i hverdagen. Det er nemt, hurtigt og sjovt - og måske vinder du den store gevinst. Nedenfor fortæller Skrabespil.net om online skrabelodder.

Skrabelod på nettet

Du kan vælge mellem mange forskellige skrabelodder på nettet, ligesom der er store fordele ved at skrabe på nettet frem for henne i supermarkedet.

Den måske største fordel er den kontante. Der er mere skrab for pengene. Der skal forstås sådan, at udbetalingsprocenten (indbetalt indsats/udbetalt gevinst) er langt, langt højere på online skrabelodder end tilfældet er nede i kiosken. Det betyder, at spillestedet på nettet udbetaler mere end Danske Spil.

Nogle har også progressive jackpots, dvs. at jackpotten øges med antallet af spillere/solgte skrabelod. Du kan f.eks. finde progressive jackpots på skrabelodder hos Spin Palace.

Når du skraber skrabelod på nettet, kan du desuden sidde trygt og varmt hjemme i din egen stue - du behøver ikke luske ned til den lokale biks i regn, slud og vandpytter.

Eksempel på et online skrabelod

Det uden tvivl bedste skrabelod på markedet hedder "Ladbrokes Lyn". Skrabeloddet udbydes, som navnet antyder, af det store engelske spilleselskab Ladbrokes.

Ladbrokes Lyn kan med fordel sammenlignes med Danske Spils flagskib "MillionQuick". For det første er der flere skrabefelter på Ladbrokes Lyn (9 mod 8); for det 2. er der gevinst på betydeligt flere lodder (1/2 mod 1/3); for det 3. er gevinsterne større på Ladbrokes Lyn. Udbetalingsprocenten er - for det 4. - hele 90 % på Ladbrokes Lyn mod kun 57 % på MillionQuick.

 

Skrab nu hos Ladbrokes Lyn

Hvor finder jeg online skrabelodder?

Det store problem, når du leder efter et godt skrabelod på nettet, er, at nettet er uoverskueligt. Hvor skal man begynde? Og hvordan kan man være sikker på, at det sted, man så evt. finder, overhovedet udbetaler gevinster?

Websiden Skrabespil.net hjælper dit til at finde de bedste skrabelodder på nettet - og selvfølgelig er dine penge 100 % sikre ved disse spiludbydere. Vi introducerer til skrabelod på nettet og anmelder en række rigtig gode spillesteder.

 

Det er helt gratis at benytte Skrabespil.net!